Utorak, 16.02.2010.

23:53

Blejzersi doveli Markusa Kembija

Portland Trejl-Blejzersi napravili su sa Los Anđeles Klipersima trejd u kojem su dobili centra Markusa Kembija.

Izvor: B92, ESPN

Default images

Sjajni skakač i bloker, nekada najbolji defanzivac lige, Kembi, pokriće najtanju poziciju u timu iz Oregona koji ima velikih problema zbog povreda Grega Odena i Džoela Przibile. U trejd su uključeni Trevis Autlo i Stiv Blejk koji će u nastavku sezone igrati u 'Stejpls centru', ali i 1.5 miliona dolara koliko će dobiti Klipersi. Sva tri igrača nalaze se u poslednjoj godini ugovora.

Blejk nije imao mesta u timu Blejzersa pored Andre Milera i najboljeg prijatelja Brendona Roja, ali je u poslednjoj utakmici u dresu Blejzersa u pobedi u Finiksu upisao 20 poena i 12 asistencija. Autlo nije igrao od sredine novembra kada je polomio levo stopalo, a na 11 odigranih utakmica prosečno je beležio 9.9 poena i 3.5 skokova.

Kembi je trenutno drugi skakač lige sa 12.1 skokom po utakmici, a njegovu igru nisu mogli da isprate Klipersi koji su poraženi u poslednja četiri meča pa su ispali iz trke za plejof. Portland je trenutno osmi na Zapadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: