Ognjenović na korak od "Marakane"?

Izvor: B92, Blic

Utorak, 30.08.2005.

01:30

Default images

Crvena zvezda je na dobrom putu da od ove nedelje ponovo u svojim redovima ima Pericu Ognjenovića! Bivši reprezentativac, koji je od 1994. do 1999. godine osvojio na „Marakani“ duplu krunu i dva Kupa i bio ljubimac „delija“, trebalo bi da do kraja ove nedelje potpiše ugovor sa crveno-belima.

Dvadesetsedmogodišnji Ognjenović bi tako zauzeo mesto Marka Pantelića u špicu napada. Pantelić je u ponedeljak otputovao na završne pregovore sa berlinskom Hertom.

“Bio bi za mene pravi izazov da predvodim jednu novu, bez sumnje talentovanu generaciju i to sve pod komandom slavnog Valtera Zenge. Ko ne bi voleo ponovo da obuče dres Crvene zvezde” izjavio je Ognjenović za „Blic“.

Nekadašnji igrač Reala, Kajzerslauterna, Dinama iz Kijeva, francuskog Anžija, leto provodi u rodnoj Smederevskoj Palanci.

“Za četiri i po godine, koliko sam proveo u Ljutice Bogdana, vežu me samo lepi trenuci. Ne bežim od odgovornosti, želja mi je da ponovo istrčim na „Marakanu“, osvajam trofeje. Dugo sam igrao da bih podsećao kolika je ljubav između mene i „delija“, bilo bi lepo kad bismo se opet radovali. Nadam se da će moj dolazak biti dobra vest za navijače”.

Stevan Stojanović, generalni menadžer Zvezde, već je obavio prvu rundu razgovora sa iskusnim internacionalcem, a do kraja nedelje ističe i rok za licenciranje igrača u evropskim kupovim:

“Željan sam igre i golova, znam šta se od mene očekuje i ne bežim od odgovornosti. Ponavljam, bila bi mi čast i velika stvar za mene da po drugi put u karijeri obučem Zvezdin dres”, završio je Ognjenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: