Šta se zaista dešavalo u svlačionici SCG?

Izvor: B92

Četvrtak, 22.09.2005.

01:01

Default images

Iako su oba aktera tuče u svlačionici novosadskog SPENS-a posle debakla od Francuske, Marko Jarić i Igor Rakočević demantovali da je izmedju njih došlo do oštrijeg sukoba, nezvanično saznajemo da je tuča dva člana reprezentacije po svojoj žestini zatekla i šokirala i njihove saigrače u svlačionici koji su ih jedva razdvojili.

Izvor B92 koji je zahtevao anonimnost potvrdio je da je posle razmene uvreda dva beka, novi član Minesote na iznenadjenje svih udario Rakočevića posudom u kojoj se čuva led, oborio ga na pod i uputio mu još nekoliko udaraca. Tek posle toga, najpribraniji u tom trenutku Tomašević i Gurović uspeli su nekako da prekinu sukob koji je i simbolično označio kraj jednog sastava koji je igrao za reprezentaciju SCG.

Samo nekoliko minuta kasnije «crnu kutiju» našeg basketa preko sat vremena otvorao je pred novinarima i selektor Obradović. Postavljeno je mnogo pitanja, čekaju se odgovori: Da li ćemo moći da branimo zlato u Japanu, ko su igrači koji su ostajali u diskotekama do zore, ko koga bukvalno mrzi jer je višak u napadu, zašto Pedja Stojaković neće da igra dok je selektor Željko Obradović, od kada traje netrpeljivost Igora Rakočevića i Marka Jarića, zašto niko ne želi da preuzme funkciju selektora, zašto su igrači prema rečima selektora «podivljali» kada su sišli sa Kopaonika, zašto motiv igranja pred 18 hiljada navijača i Areni nije bio dovoljan motiv...

Selektor Obradović najavio je da se neće kriti posle debakla i da će Stručnom savetu dostaviti detaljnu analizu neuspeha ali i ponašanja svakog igrača ponaosob. «Ovo je pravi trenutak za novi početak» citirao je u sredu veliki Aleksandar Djordjević jednog od rodonačelnika naše košarke profesora Šapera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: