UFC: Habib je najbolji, Džons se buni

UFC je predstavio novu "pound for pound" listu i na njenom vrhu nalazi se Habib Nurmagomedov.

Izvor: SN

Utorak, 27.10.2020.

22:15

UFC: Habib je najbolji, Džons se buni
Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Pound for pound liste su liste najbolje rangiranih boraca sudeći po njihovoj kilaži, odnosno kategoriji u kojoj se takmiče.

Već dugi niz godina je Džon Džons na vrhu ove liste, a sada ga je sa trona skinuo Habib Nurmagomedov i to je zasmetalo Džonu Džons.

Habib Nurmagomedov je već objavio da je završio karijeru i to sa skorom 29 pobeda i 0 poraza, a kada su pojedini fanovi i novinari pokrenuli priču da je Habib najbolji svih vremena, Džon Džons se glasno pobunio.

Kada je Habib odlazio u penziju, zatražio je da ga stave na 1. mesto "pound for pound" liste, rekavši kako je to i zaslužio, a Džons jednostavno ne može da se pomiri sa tom odlukom UFC–a.

"Bilo je to moje životno delo. Ništa nisam dobio lako i niko mi ništa nije dao zato što sam bio fin. Naporan rad, uzdanje u Alaha i strpljenje – ta tri sastojka su mi pomogla da budem uspešan, kao i saveti i kontrola mog oca, koji je u mene uložio toliko vremena i rada", rekao je Habib Nurmagomedov.
View this post on Instagram

It was work of my life, I never got anything easy, and nothing was given to me because I’m nice guy. Hard work, hope for Allah and patience, this three ingredient helps me to get successful, and of course, control and advises from my Father, who invested in me a lot of time and work. - Это была работа всей моей жизни, я ничего не получил легко, и ничего мне не далось просто так. Упорный труд, Надежда на Аллаха и терпение, вот три качества которые мне помогли прийти к успеху и конечно же постоянный контроль и советы Отца, который вложил в меня очень много времени и труда.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: