Izvor: Daily Mail

Autor: {"id":304696,"id_news":1022833,"name":"","surname":"Daily Mail"}

Poseta kralja Salmana i njegove ogromne svite Valoriju okončana je pre vremena, nakon što su lokalci prikupili 150.000 potpisa protiv zatvaranja nudističke plaže u blizini kraljeve vile.

Saudijski izvori navode da je kralj sada u Maroku i da ionako nije planirao da se duže zadržava na Azurnoj obali. Polovina ljudi od oko 1.000 koliko ga prati otputovala je s njim, dok se ostali i dalje odmaraju na obali Francuske.

Kralj je trebalo da ostane tri nedelje u Valoriju gde ima ogromnu vilu, a budući da je poveo i veliki broj gostiju, očekivalo se da će njegovo letovanje biti preko potrebna “finansijska injekcija” francuskoj privredi.

Međutim, zatvaranje nudističke plaže zbog privatnosti i bezbednosti izazvalo je bes lokalaca. Takođe, kralju je dozvoljeno da napravi lift od plaže do vile za privremenu upotrebu, što je takođe naljutilo građane. Ipak, lift će biti uklonjen u narednim nedeljama.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.