Izvor: Independent

Autor: {"id":266274,"id_news":919853,"name":"","surname":"Independent"}

Ako se zovete Elizabet Galager, možete se nadati besplatnom tronedeljnom odmoru koji podrazumeva posetu Parizu, Bangkoku, Nju Delhiju i mnogim drugim atraktivnim destinacijama.

Foto: Kate Ter Haar / Flickr.com

Džordan Aksani (27) raskinuo je nedavno sa devojkom, ali tek pošto je uplatio putovanje iz snova. Pošto ne želi da uloženi novac propadne, on sada traži damu koja se zove kao njegova bivša devojka.

“U martu sam uplatio lepo božićno putovanje oko sveta za devojku i sebe, ali pošto je naša veza okončana, došao sam na ideju da potražim kanađanku Elizabet Galager, koja bi mogla da iskoristi kartu”, rekao je on.

Aksani tvrdi da ne traži surogat devojku i nema “romantične namere”, nego samo želi da nađe saputnika spremnog za “zajedničko putovanje i obilazak interesantnih mesta”.

“Ne tražim ništa zauzvrat. Ne tražim vezu, droge, trgovinu ili pravljenje selfija na božićnom vašaru u Pragu. Ako želite da mi date koju stotinu dolara, to je sasvim u redu. Zaista, jedino tražim da uživate u ovom putovanju i da budete srećni”, napisao je on na društvenoj mreži Reddit.

Aksani je već dobio jedan odgovor:

“Zdravo, zovem se Liz (Elizabet) Galager. Ja sam Kanađanka, ali sam dovoljno stara da ti budem mama. Ako nema mlađe osobe da ti se pridruži, mislim da bi moglo biti interesantno. Moje ćerke (25 i 23) me bodre i žale što ne nose moje ime”.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.