Humanitarna revija pasa iz azila

Udomiti psa iz azila je uvek plemenit čin. Zbog toga će centralni događaj na Ušće Dog Festu biti humanitarna revija napuštenih pasa, u kojoj će četvoronožnim ljubimcima društvo praviti poznati glumci, pevači, novinari i TV lica.

Izvor: B92

Sreda, 24.09.2014.

11:09

Default images

Oni će tako na najbolji način pomoći da barem neki od kuca nađu dom. Revija počinje u subotu 27. septembra u 12.30h.

Među poznatima koji će šetati pse iz azila su Gorica Popović, Svetlana Ceca Kitić, Nina Kolundžija, Aleksa Jelić, Vlasta Velisavljević, Marko Živić, Aleksandra Kovač i mnogi drugi.

Na sajmu će svoje štandove imati i organizacije za brigu o životinjama koje će prikupljati donacije u vidu novčanih priloga, ali i hrane, ogrlica, preparata protiv buva i krpelja...

Posetioce očekuju posebni sajamski popusti, nagradne igre, revije pasa, demonstracije pravilnog održavanja dlake i kože pasa, saveti trenera i veterinara...

Dog Fest se održava 27. i 28. septembra, od 12 do 20 časova, na platou ispred ulaza u Ušće Shopping Center na Novom Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: