Propustio meč jer mu je pas pojeo pasoš

Džejson Tovi, igrač britanskog ragbi tima iz Kardifa, nije mogao da odleti na meč u Francusku jer mu je pas sažvakao pasoš.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2013.

18:28

Default images

Tovej je bio spreman da otputuje na Kup Hajneken koji se održava u Francuskoj kada je video da mu je pasoš potpuno uništen. Njegov kućni ljubimac, labrador po imenu Baster, uspeo je da iz džepa kaputa izvuče njegov pasoš i da ga dopola izgrize.

"Baster ima običaj da žvaće stvari, ali to obično radi sa čarapama i cipelama", naveo je ragbista na svom Twitter nalogu

. On je rekao da ga je bilo sramota da kaže treneru šta se dogodilo jer bi zvučalo kao da se pravda učiteljici da mu je pas pojeo domaći zadatak. Tovi je trebalo da igra danas na utakmici u Tulonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: