Brkovi potvrdili nastup na Beer Festu

Zagrebački bend Brkovi, nastupiće trećeg dana ovogodišnjeg 15. Belgrade Beer Festa.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

13:52

Brkovi potvrdili nastup na Beer Festu
Foto: Beer Fest Promo

Grupa koja svira, kako njihov pevač Shamso voli da kaže, punk-folk-wellness muziku, sprema koncert za pamćenje na Ušću. Frontmen benda još ističe da su veoma srećni što će biti deo jubilarnog Belgrade Beer Festa i rado se seća prvog nastupa:

“Kada smo prvi put dobili poziv, nismo znali koliko je festival veliki. Kada smo videli koliko ljudi ga poseti, mogu da vam kažem da nam nije bilo svejedno", rekao je Shamso. "Sada smo iskusniji i jedva čekamo ovaj nastup, koji će ujedno biti jedini u Beogradu ove godine. To će biti jedno veliko druženje i sa kolegama i sa publikom".

Pevač i autor većine pesama Brkova dodaje da je pred ovakve koncerte uvek najvažniji adrenalin.

“Beer Fest traje 15 godina i iz toga može da se izvede zaključak da vredi. Da mi je neko pre petnaest godina, rekao da ćemo da sviramo sa takvim bendovima, rekao bih mu da je lud. To je neizmerna sreća da smo dobii takvu priliku da iz nekog druženja, nas petorica prijatelja, ja sam recimo pevač u pokušaju, uspemo da prenesemo energiju i spontanost koju oseća i publika”, rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: