Musicology: Sinoć Liv Varfild, večeras Gregori Porter

Sinoć su na trećoj večeri festivala Musicology koncerte održali Marčelo i Liv Varfild, a večeras nastupa najveća zvezda festivala, Gregori Porter.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 26.07.2015.

14:42

Default images

Sinoć je na Kelemgdanu prvo nastupio Marčelo sa svojim Napetim Kvintetom, oduševivši posetioce energičnim nastupom. Nakon njega, na binu se popela Liv Varfild sa pratećim bendom New Power Generation Hornz koji su po prvi put došli u Srbiju.

Dok je Liv Warfield samouvereno izvodila svoje hitove "Blackbird", "Why do you lie" i "The Unexpected", bilo je očigledno zašto je i sam Prins za svoju štićenicu izjavio da on svakome kaže da mora otići na Liv Varfield koncert kako bi naučio šta znači zaista natupati na bini.

Sjajno koncertno veče završeno je u znaku dobre atmosfere na žurki na letnjoj sceni kluba uz jedan od najboljih kaver bendova, St. Louis, sa kojima su se na bini smenjivali članovi New Power Generation Hornz i Blackbird.

Večeras je ujedno i poslednje veče Musicology festivala, a festival će zatvoriti možda i najveće ime ovogodišnjeg izdanja, Gredori Porter, gremijevac baršunastog vokala.

Karte se mogu nabaviti u klubu Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8, kao i na prodajnim mestima eventim i ddtickets po ceni od 1700 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: