Iznenadni koncert grupe U2 u njujorškom metrou

Irski rok bend U2 održao je u ponedeljak iznenadni mini koncert na jednoj stanici njujorškog metroa, prenosi danas američki magazin Varajeti.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

09:11

Default images
Foto: Thinkstock

Grupa je na oduševljenje putnika, između ostalog izvela pesmu "Angel of Harlem" sa albuma "Rattle and Hum" (1990) na stanici metroa "Grand central".

Frontmen benda, 54-godišnji Bono još se oporavlja od operacije ruke i ramena posle pada sa bicikla u Central parku u Njujorku.

Bono je rekao da još ne može da svira gitaru.

U2, osnovan krajem 1970-ih godina, do sada je prodao više od 120 miliona studijskih albuma i više od 50 miliona kompilacija i snimakaživih nastupa. Grupa je osvojila 22 muziccke nagrade Gremi, najviše posle američkog muzičara Stivija Vondera.

#u2 #jimmyfallon #ny #metrostation #angelofharlem

A video posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on

.

this makes a compelling case for subway travel!! @U2 www.u2.com. wheeeeeeee!!!!

A photo posted by Mario Batali (@mariobatali) on

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: