Jamiroquai na beogradskim ulicama

Jedinstvena izložba fotografija “Corners of the Earth” Bojana Hohnjeca od 14. juna do 1. jula biće postavljena u Knez Mihailovoj ulici (potez od Palate Albanija do Kulturnog centra Beograda).

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 13.06.2013.

19:11

Default images

Fotografije su nastale na turneji benda Jamiroquai tokom promocije poslednjeg albuma “Rock Dust Light Star” u periodu od 2011. do 2013. godine. Svi posetioci Beograda moći će da pogledaju kako su se “kosmički kauboj” i ekipa zabavljali na sceni i van nje, nastupajući u više 17 zemalja. Ideja o izložbi “Corners of the Earth” nastala je u razgovoru menadžera benda, frontmena Džej Keja i fotografa Bojana Hohnjeca a planira se da bude postavljena u svakom gradu u kome će Jamiroquai nastupati. Čast da započne ovaj ciklus ima upravo Beograd a izložbu će posetiti i svi članovi benda kada stignu u naš grad.

Autor fotografija Bojan Hohnjec rodom je iz Novog Sada a profesionalno se bavi fotografijom od 2003. godine. Zvanični fotograf benda Jamiroquai postao je 2011. godine. Pre toga, u periodu od 2001. do 2010. godine bio je oficijelni fotograf EXIT festival a njegove fotografije mogle su se naći i u brojnim svetskom i domaćim časopisima.

Najveću samostalnu izložbu na kojima su bile izložene fotografije Novog Sada imao je 2009. godine. a posetilo ju je preko 40.000 ljudi.

Sastav Jamiroquai, koji predvodi harizmatični Džej Kej, nastupiće u Kombank areni 30. juna. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su "Cosmic Girl", , "Little L", „Space Cowboy“, “Deeper Underground”...

Ulaznice po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: