Robin Gib izašao iz kome

Robin Gib (Gibb), pevač čuvene grupe "Bi Džiz" (The Bee Gees), koji je prošle nedelje pao u komu, probudio se i počeo da razgovara sa članovima svoje porodice, saopštio je njegov portparol.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 22.04.2012.

09:51

Default images

Gib je oboleo od upale pluća i prošle nedelje pao u komu. On istovremeno boluje od raka debelog creva i jetre.

Gibov portparol Dag Rajt rekao je da je pevač sada sposoban da klima glavom i komunicira sa članovima svoje porodice koji su ga posetili u bolnici u zapadnom Londonu.

Supruga britanske zvezde, Dvina, rekla je prošle nedelje da njegov brat, takođe član benda "Bi Džiz", sedeo pored Robina i pevao mu, kako bi ga probudio, dok mu je njegovo troje dece sviralo.

Citirajući porodičnog prijatelja, londonski tabloid "San" objavio je prošle nedelje, da je 62-godišnji pevač pao u komu i da se lekari plaše da mu je ostalo samo nekoliko dana života.

Gibu je prošle godine dijagnostikovan rak jetre i debelog creva, a pre mesec dana je operisan. Stanje mu se naglo pogoršalo kada se razboleo od upale pluća.

Pevač je zbog bolesti bio prinuđen da propusti londonsku premijeru svog klasičnog dela "Titanik - Rekvijem".

Grupa Bi Džiz - koju su činili braća Robin, Beri (Barry) i Moris (Maurice) Gib, proslavila se serijom hitova tokom 60-ih i 70-ih godina, među kojima su najpoznatiji "How Deep is Your Love'' and "Stayin'' Alive".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: