Stigao prvi trejler za “The Spider-Man: Homecoming”

Nakon dugog perioda izazivanja publike, emitovanjem raznoraznog materijala iz filma, ali u trajanju od svega par sekundi, studio Sony i kompanija Marvel konačno su rešili da objave i prvi trejler za dugo iščekivani film, “Spider-Man: Homecoming”, koji predstavlja treći moderni rimejk priče o dobrodušnom komšiji Spajdermenu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

20:24

Stigao prvi trejler za “The Spider-Man: Homecoming”
Foto: YouTube Screenshot

Podsetimo se, 2002. godine Tobi Megvajer je, posle mnogo godina pauze, postao ponovo filmski Spajdermen, da bi, nakon njega, kostim čoveka pauka obukao Endrju Garfild (2012. godine) u filmu The Amazing Spider-Man, svojevrsnom ributu novog ributa iz 2002.

Sada, dve godine nakon “The Amazing Spider-Man 2” (2014.) stiže nam novi/stari junak u malčice prepravljenom odelu, a njega sada igra mladi Tom Holand.

S obzirom da postoje informacije da je Holand potpisao ugovor sa kompanijom Marvel za šest filmova, imamo utisak da je studio našao glumca kojeg će moći da zadrži duže vreme.

Piter Parker je sada u srednjoj školi. Kao svaki drugi tinejdžer, prolazi kroz sve probleme specifične za tu generaciju, ali posle škole njegov život je sasvim drugačiji. Nestrpljiv da pomogne svetu u borbi protiv kriminala, ima pomoć kolege iz Avendžersa, Tonija Starka, koji mu je mentor.

Debitantski nastup Tom Holand imao je ulogom u ostvarenju “Captain America: Civil War”, a u samostalnom projektu “Spider-Man: Homecoming”, njemu “u goste” dolaze i Toni Stark (Robert Dauni Junior), zajedno sa svojim vernim pomoćnikom Hepijem Hoganom (Džon Favro).

Glavnog negativca u najnovijem “Spider-Man” ostvarenju igra Majkl Kiton.

On je u filmu Adrijan Tums, čovek koji uz pomoć visoke tehnologije postaje Lešinar, opasni leteći zlikovac.

“Spider-Man: Homecoming” dolazi nam u bioskope 7. jula sledeće godine. Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: