Pripremite se za jesen, stižu nove serije (VIDEO)

Više-manje svi letnji hitovi su iza nas (s tim da je Netflixov "Stranger Things" bio iznenađenje godine), a televizije i gledaoci već se spremaju za jesenje serijske hitove.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 04.09.2016.

18:45

Pripremite se za jesen, stižu nove serije (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Kao i svake godine, i ovog puta imamo zavidnu količinu već viđenog, posebno u kategoriji sitkoma.

Ipak, najočiglednija je fascinacija serijama nastalim na temelju filmova, pa ćemo tako do kraja jeseni pogledati Training Day, Frequency, Lethal Weapon, The Exorcist, a u istu kategoriju u određenoj meri možemo ubaciti i Westworld, iako je, realno gledajući, nastao na književnom šablonu, a ne na kultnom SF-u iz sedamdesetih.

U svakom slučaju, trudili smo se da izaberemo ono najbolje.

Training Day (CBS)

Ko glumi: Džastin Kornvel, Dru van Aker

O čemu se radi: Neiskusni, mladi i idealistični policajac dobija novog partnera, a radi se o prekaljenom i korumpiranom detektivu koji mu pokazuje kako stvari funkcionišu u stvarnom svetu. Radnja serije samo delom počiva na radnji filma, na kojem je utemeljena.

Početak emitovanja: septembar

The Exorcist (Fox)

Ko glumi: Alfonso Herera, Điju Karola, Džina Dejvis

O čemu se radi: Ako još niste upoznati s radnjom kultnog "Isterivača duhova", možda će vas u temu uvući priča nove Foksove serije koja je okupila daleko atraktivniju glumačku postavu nego filmski uzor iz sedamdesetih. U svakom slučaju, nova horor serija.

Početak emitovanja: 23. septembar

Pure Genius (CBS)

Ko glumi: Dermont Malroni, Ogastas Pru

O čemu se radi: Džejms Bel je milijarder iz Silicijumske doline koji sanja o tome da izgradi tehnološki najnapredniju bolnicu u svetu kako bi lečio retke i neizlečive bolesti. Udružuje snage s problematičnim hirurgom dr Volasom čija je misija da zaobiđe birokratiju i posveti se naprednim metodama kako bi spasio živote što većeg broja pacijenata bez prevelikih troškova.

Početak emitovanja: 27. oktobar

Great Indoors (CBS)

Ko glumi: Džoel Makhejl, Stiven Fraj

O čemu se radi: Džek se proslavio kao reporter magazina "Autdor limits", a njegova karijera istraživača i avanturista prestaje nakon što osnivač lista Roland obelodani da magazin seli na internet. Džek postaje urednik gomili milenijalaca koji pokušavaju da se bave novinarstvom.

Početak emitovanja: 27. oktobar

Divorce (HBO)

Ko glumi: Sara Džesika Parker, Tomas Hejden Čerč

O čemu se radi: Veliki povratak zvezde "Seksa i grada" veliki je TV događaj, a radnja nove serije prati život žene koja pokušava iznova da započne svoj život nakon što shvati da stvari više ne funkcionišu onako kako je zamislila.

Početak emitovanja: 9. oktobar

Man With a Plan (CBS)

Ko glumi: Met Lablank, Liza Snajder

O čemu se radi: Neiskusni tata saznaje da je roditeljstvo mnogo teže nego što je mislio nakon što se njegova supruga vrati na posao, a on preuzme brigu o deci.

Početak emitovanja: 24. oktobar

Westworld (HBO)

Ko glumi: Entoni Hopkins, Ed Haris, Evan Rejčel Vud

O čemu se radi: Naučnofantastična serija prema knjizi Majkla Kriktona jedna je od najiščekivanijih serija godine, a radnja prati drame koje se odvijaju u futurističkom zabavnom parku.

Početak emitovanja: 2. oktobra

Designated Survivor (ABC)

Ko glumi: Kifer Suderland, Nataša Makeloun, Megi Kju

O čemu se radi: Nakon što u eksploziji živote izgube predsednik SAD i svi članovi njegovog kabineta, hijerarhijski sledeći u nizu da preuzme tu funkciju je Tom Kirkman, državni sekretar kancelarije za stanovanje i urbani razvoj. Međutim, napad na predsednika tek počinje.

Početak emitovanja: 21. septembar

Gilmore Girls: A Year in the Life (Netflix)

Ko glumi: Loren Grejam, Aleksis Bledel, Melisa Makarti

O čemu se radi: Legendarne Gilmorice vraćaju se, ali samo u četiri epizode od 90 minuta. Međutim, pravim fanovima i to će biti sasvim dovoljno maratonskog brbljanja Rori i Lorelaj.

Početak emitovanja: 25. novembra

The Crown (Netflix)

Ko glumi: Kler Foj

O čemu se radi: Dosad najskuplji Netfliksov projekat (156 miliona dolara) biće biografska drama o kraljici Elizabeti II, a kroz 60 epizoda razvučenih na šest sezona gledaćemo sve što se dogodilo u njenom životu od venčanja 1947. do danas.

Početak emitovanja: 4. novembar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: