"Borilački klub" se vraća kao grafička novela

Popularni pisac Čak Palahnjuk potvrdio je da uveliko radi na nastavku svog kultnog romana "Borilački klub", koji je Dejvid Finčer pretvorio u hit film sa Bredom Pitom i Edvardom Nortonom i da će nastavak biti grafička novela.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 23.07.2013.

11:15

Default images

Pisac je prvu informaciju dao na svom tviteru jutros, a ispostavilo se da je vest u svet poslata još na Komik-Konu u petak, kao i da je Palahnjuk (Chuck Palahniuk) isto saopštio i ljudima koji održavaju njegov sajt, prenosi Hafington Post.

"Istina je. Čelsi Kejn (pisac i kolumnistkinja) me je upoznala sa umetnicima koji rade za Marvel, DC i Dark Horse i oni su me proveli kroz kreativni proces. Verovatno će to biti serijal knjiga, koji će se nadovezati na priču deset godina kasnije od kraja Tajlera Dardena. Danas, Tajler priča svoju priču i prosto vreba iz Džeka, dok čeka da se vrati. Džek ne sluti ništa, Marli je dosadno. Njihov brak se drži na koncu, a dosada ubija u predgrađu... Tek kada njihov sin nestane, pošto ga Tajler kidnapuje, Džek se vraća tamo odakle je "pobegao"... "Naravno da će priča da bude mračna i konfuzna. Zbog ugovornih obaveza neće se pojaviti još neko vreme. Sledeće godine u planu je "Beautiful You", a posle toga moja nova zbirka priča. Mislim da će mi izdavač dozvoliti da se prva grafička novela u nizu pojavi tokom 2015. godine."

"Još nisam izabrao nekog posebnog izdavača, to će da sačeka da završim kompletnu priču."

Šta mislite o nastavku "Fight Club-a" i da li može da prevaziđe knjigu i film?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: