"Ovako je sa 40" u bioskopima

Komedija "Ovako je sa 40" (This is 40) reditelja Džuda Apatova biće premijerno prikazana 13. februara u bioskopima "Sinepleks", najavio je distributer "Taramaunt".

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2013.

19:03

Default images

Pet godina nakon što je Apatov upoznao publiku sa Pitom i Debi u filmu "Zaglavilo se", Pol Rad i Lesli Man repriziraju uloge muža i žene, koji se bliže prekretnici.

Posle više godina braka, Pit živi u kući sa tri žene - suprugom Debi i ćerkama, osmogodišnjom Šarlot (Ajris Apatov) i trinaestogodišnjom Sejdi (Mod Apatov).

Dok se bude borio da održi svoju izdavačku kuću, on i Debi će morati da otkriju kako da oproste, zaborave i uživaju u ostatku života.

Nova komedija Apatova objašnjava šta je sve potrebno da bi jedna porodica skladno živela.

Igraju Džon Litgov, Megan Foks, Kris O''Daud, Džejson Sigel, Melisa Makarti, Grejem Parker, Lina Danam, Eni Mamolo i drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: