Zvezdane staze: Nova najava

U najnovijoj najavi za film „Star Trek Into Darkness“, premijerno emitovanoj tokom Superboula, prikazan je svemirski bord Enterprajz kako u plamenovima i dimu ponire kroz vazduh da bi na samom kraju doživeo sudar s neboderima futurističkog grada nepoznate planete.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.02.2013.

18:01

Default images

Misteriozni zlikovac u novom filmu, koga tumači Benedikt Kumberbač, najverovatniji je uzročnik problema u kom se Enterprajz našao u trejleru uprkos tome što režiser J. J. Abrams ne želi da otkrije detalje u vezi s novim protivnikom kapetana Džejmsa T. Kirka i njegove posade.

Još od ostvarenja „Star Trek III: The Search for Spock" iz 1984. godine Kirk i njegova posada nisu bili u većoj neprilici. U tom filmu Kirk i posada odlučuju da unište Enterprajz kako bi sprečili da padne u ruke Klingonaca. Enterprajz doživljava eksploziju u svemiru nakon čega se ruši na površinu planete Dženezis, gde su ujedno teleportovani Kirk i njegova posada.

Naredna inkarnacija Enterprajza, NCC 1701-D, kojim je komandovao Žan Luk Pikar, uništena je u filmu “Star Trek: Generations” kada je srušen nakon borbe s klingonskim brodom.

Najnovije ostvarenje iz serijala Star Trek svoju premijeru imaće 17. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: