Šakira večeras u Beogradskoj areni

Kolumbijska zvezda Šakira večeras će nastupiti u Beogradskoj areni, u okviru turneje "The Sun Comes Out" na kojoj promoviše novi album.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2011.

08:30

Default images

Šakira je kasno uveče 7. maja doputovala u Beograd, a na prvom koncertu u Srbiji pratiće je osmočlani bend, dva vokala i dve plesačice, dok će joj se, uz jednu numeru, pridružiti i osam domaćih plesača, koji su izabrani na audiciji Beogradske arene.

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, tražila je da u garderobi ima kupatilo sa tušem, direktnu telefonsku liniju, frižider sa staklenim vratima, a svetlo mora da bude belo i jako.

Prioritet su joj higijena, raznovrsnost i kvalitet hrane, ali insistirala je da sva hrana koja preostane bude donirana lokalnoj narodnoj kuhinji i prihvatilištima.

Na listi traženih pića nalaze se biljni čajevi, zeleni čaj, "earl grey", dijet kola, sprajt, energetska pića, voćni punč, sokovi i flašice negazirane vode.

Na meniju naći će se raznovrsno voće, mleko, više vrsta slanih grickalica, odgovarajućih umaka, sireva, ali i bistre supe, salate, piletina sa karijem, dobro pečen stejk, škampi i lignje na žaru sa prelivom od senfa i meda.
Foto: Beta
Tokom svoje karijere, dobitnica “Gremija”, Šakira, prodala je blizu 50 miliona albuma, a saradnja sa zvezdama, kao što su Bijonse i Alehandro Sainc, pomogli su joj da sačuva obožavaoce svih ovih godina.

Ona je jedini umetnik iz Južne Amerike koja je imala pesmu na prvom mestu top lista u Americi i koja je nastupila na koncertu povodom inauguracije predsednika Baraka Obame.

Čak četiri njena hita su među 20 najprodavanijih pesama prošle decenije i jedini je umetnik čija pesma nosi titulu najprodavanijeg singla ovog veka "Hips don't Lie", a koja se našla na prvom mestu u čak 55 zemalja.

Šakirin dvosatni nastup u Beogradskoj areni najavljen je kao mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog roka, a ulaznice koštaju 3.500, 3.900, 4.000, 4.500, 5.000, 5.500 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: