Divljan 8. marta u Domu sindikata

Vlada Divljan i njegov prateći bend ,,NeVladina organizacija" održaće koncert za 8. mart u Domu sindikata u Beogradu, saopštio je promoter Long Play.

Izvor: Beta, Foto: Rudi Urban

Četvrtak, 21.01.2010.

16:28

Default images

Nekadašnji član ,,Idola" prvi koncert povodom Dana žena u Beogradu održao je prošle godine u Domu omladine, a promoter navodi da će sada Divljan nastupiti ,,u većoj i svečanijoj dvorani Doma sindikata".

,,Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ponovo svirati Beograđankama. Obožavanje lepšeg pola bi za nas muškarce trebalo da bude obaveza svaki dan. Međutim, nije loše ni ovako bar za 8. mart pokloniti svu svoju pažnju ženama", kaže Divljan.

Sa nekoliko pesama ,,Idola", poput ,,Kenozoik", ,,Retko te viđam sa devojkama" ili ,,Maljčiki", Divljan je zastupljen na nedavno objavljenom dvostrukom CD albumu ,,Sedmorica veličanstvenih – 30 godina kasnije", snimljenom na zajedničkom koncertu nekoliko ključnih izvođača jugoslovenskog novog talasa, pretprošle godine u
Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: