Četvrtak, 03.12.2009.

13:53

Mladi hrvatski pisci u Srbiji

Članovi hrvatskog književnog Udruženja "Katapult" iz Rijeke gostovaće od 9. do 11. decembra u Kikindi, Zrenjaninu, Pančevu i Beogradu, najavili su organizatori Festivala kratke priče "Kikinda šort".

Izvor: Tanjug

Default images

Mladi pisci Tea Tulić, Željka Horvat, Alen Kapidžić i Enver Krivac su samo deo ekipe koja u Rijeci oranizuje književni program, radionice kreativnog pisanja, uređivanja knjiga i lekture beletrističkih tekstova.

Do sada su objavili 15-tak knjiga, ugostili francuske, srpske, slovenačke i bugarske pisce, učestvovali na više festivala i organizovali nekoliko okruglih stolova.

Srpski čitaoci imaće priliku da se upoznaju sa njihovim radom 9. decembra u Kikindi, u Narodnoj biblioteci ''Jovan Popović'', 10. decembra u zrenjaninskoj biblioteci, dok će u petak, 11. decembra, gostovati u beogradskom Studentskom kulturnom centru i pančevačkom Domu omladine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: