Ponedeljak, 13.07.2015.

13:37

Ćuprija 31, Kopaonik 20 stepeni

U Srbiji je najtoplije u Ćupriji, Leskovcu i Zaječaru, gde je u 13 časova izmeren 31 stepen, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura 20 stepeni.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

U Kraljevu, Kruševcu, Nišu i Vranju izmereno je 30 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

U Kragujevcu, Požegi, Kuršumliji i Dimitrovgradu izmereno je 29, Valjevu i Smederevskoj Palanci 28, a u Beogradu i Velikom Gradištu 27 stepeni.

U Banatskom Karlovcu i Sjenici izmereno je 26, Sremskoj Mitrovici 24, Novom Sadu i na Crnom Vrhu 23, Zrenjaninu 22, a na Paliću, u Somboru i Kikindi 21 stepen.

U Srbiji će sutra ujutro biti umereno i potpuno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a tokom dana preovlađivaće sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 25 do 30 stepeni.

Kako je saopštio ranije danas RHMZ, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 14 do 21 stepen, a vetar će biti slab i umeren, severozapadni i severni, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak.

I u Beogradu će sutra biti umereno i potpuno oblačno vreme, a moguća je kratkotrajna kiša. Tokom dana preovlađivaće sunčano vreme sa severozapadnim, umerenim i povremeno i jakim vetrom.

Jutarnja temperatura vazduha biće oko 19, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 21. jula, u sredu u severnim krajevima biti malo i umereno oblačno, a u ostalim predelima pretežno sunčano vreme.

Do kraja perioda biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

1 h

Podeli: