Jovanović: Janković+Jeremić+Đilas, to nema ni u Fukušimi

Ono što rade Saša Janković i Saša Radulović je pokazatelj njihove nezrelosti, nesposobnosti i nemoći da nude nešto normalno, smatra lider LDP Čedomir Jovanović.

Izvor: B92

Petak, 01.12.2017.

16:21

Jovanović: Janković+Jeremić+Đilas, to nema ni u Fukušimi
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

On je naveo i da bi eventualna koalicija Janković-Đilas-Jeremić bila "mutant".

Jovanović je govoreći o tvrdnji lidera DJB o "paralelnoj službi bezbednosti koju je 2004. osnovala DS" rekao da "količina gluposti koja se preliva iz jednog u drugi tvit, iz jednog intervjua u drugi, postaje teret koji ovo društvo ne može da podnese".

Kako je rekao, Radulović govori o Jankoviću, navodeći 2014. kao godinu kada je došlo do njihovog susreta kada je "izašao šokiran ponašanjem Saše Jankovića, ali ne toliko da ne bi dve godine insistirao na koaliciji sa Jankovićem".

Navodi da je društvo poslalo jasnu poruku liderima DJB i PSG, a to je "iako smo ludi od svega što nam je politika u ovoj zemlji uradila, nismo toliko izgubili razum da bi sa vama tvitovali i učestvovali u vašim ostavinskim raspravama".

Njihovo ponašanje, poručuje Jovanović, je "magnetna rezonanca" naše opozicione politike, dodajući da je Srbiji potrebna alternativa koja se, kako je naglasio, ne može graditi na frustracijima ljudi koji su bili "Vučićevi miševi", dok ih on nije razjurio.

Govoreći o mogućoj koaliciji Jankovića, Jeremića i Đilasa kaže da "kada bi se spojile Fukušima i Černobil ne bi se dobio mutant kao iz onoga što nastaje iz te koalicije".

Jovanović je ponovio da LDP na beogradske izbore kao stranka ide sama, te da nije iznenađen onim što se svaki dan viđa na našoj političkoj sceni, ali i da očekuje da će "perja još leteti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: