"Striži": Beograd je za nas nešto posebno

Piloti grupe “Striži” kažu za Sputnjik da su oni jedna velika porodica, a da su prijateljstva između njih neraskidiva.

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

16:52

screenshot

Majori Dmitrij Riževolov, Dmitrij Zubkov, Vasili Dudnikov, Sergej Sinkevič i Denis Kuznjecov, predvođeni potpukovnikom Sergejem Osjajkinom doleteli su na svojim belo-plavo-crvenim “migovima 29“ kako bi uveličali praznik povodom Dana oslobođenja Beograda.

Čuveni “Striži“ oduševili su oko 20.000 okupljenih građana, a ravnodušne nisu ostavili ni mnoge novinare i zvaničnike koji su prisustvovali manifestaciji održanoj na batajničkom aerodromu. Sami “Striži“ u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik kažu da im je bila velika čast da budu deo ceremonije.

“Nastup u Beogradu je za nas bio nešto posebno, pogotovu je važan razlog zbog kog smo mi ovde — a to je proslava godišnjice oslobođenja Beograda od fašista. Za nas je to veliki dan, baš kao što je i za celu Srbiju, veoma smo srećni što imamo mogućnost da učestvujemo u tom dešavanju i zahvalni smo organizatorima što su nas pozvali da budemo deo toga“, navodi vođa grupe Osjajkin.

Inače, za sam Beograd kažu da je fantastičan grad, da u njemu imaju mnogo prijatelja, te da svaki put dolaze sa velikom radošću.

“Imamo puno prijatelja u Beogradu, baš se radujemo što ih vidimo svaku put kada dođemo. Neki od nas su bili tu sva tri puta, koliko smo gostovali u Srbiji, a neki su prvi put. Najveći utisak nam je ostavila hrana, dok su porcije u restoranima nesvakidašnje velike. Mislim da bi nam bila dovoljna jedna porcija za sve nas“, kroz smeh priča Osjajkin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: