Požar u Rumuniji kod granice sa Srbijom, građani zabrinuti

U blizini granice Srbije i Rumunije, na rumunskoj strani, izbio je u veliki požar, a deo stanovništva u graničnom području je zabrinut zbog gustog dima.

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

00:37

Požar u Rumuniji kod granice sa Srbijom, građani zabrinuti
Ilustracija: Thinkstock

Požar je izbio u popodnevnim satima u centru za reciklažu plastičnog otpada, u predgrađu Turnu-Severina, na rumunskoj obali Dunava, u blizini Kladova.

Kako prenosi RTS, prema rečima očevidica, ogromna vatra i gust dim vide se i nekoliko sati posle izbijanja požara.

Uzrok požara nije poznat kao ni to da li ima povređenih, ni da li je u skladištu veličine oko 700 metara kvadratnih bilo radnika u trenutku kada je vatra buknula.

Kako se navodi, vatrogascima iz Severina su u pomoć pritekle kolege iz okolnih mesta, ali prva dva sata nisu mogli da intervenišu zbog jake vatre i gustog dima koji se primećivao i sa daljine od nekoliko kilometara. A massive fire has broken out at Dubai's 1,105ft tall Torch Tower.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: