Južne vesti: Priča se – Bulatović pred smenom

Južne vesti pišu da je moguća smena gradonačelnika Niša Darka Bulatovića, kao i da postoje dva čoveka koja bi mogla da ga zamene.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.07.2017.

18:45

Južne vesti: Priča se – Bulatović pred smenom

Kako se navodi, u političkim krugovima se sve češće može čuti da će aktuelnog gradonačelnika zameniti predsednik Skupštine Grada Rade Rajković ili zamenik gradonačelnika Miloš Banđur, dok Bulatović ističe da se "ne bavi spekulacijama".

U SNS kažu da o tome nisu raspravljali, a o promenama u vrhu gradske vlasti ništa ne znaju ni socijalisti, najjači koalicioni partneri.

Uprkos govorkanjima pojedinih ljudi bliskih gradskoj vlasti o odlasku Bulatovića iz kabineta gradonačelnika, koja sam gradonačelnik ne želi da komentariše, poverenik Srpske napredne stranke za Niš Zvezdan Milovanović tvrdi da to nije istina.

I predsednik Gradskog odbora SPS Žarko Ranković tvrdi da ne zna ništa o tome i ističe da Bulatović ima punu podršku SPS.

Ni lider Pokreta socijalista u Nišu i predsednik Skupštine Grada Rade Rajković ne zna ništa o promeni vlasti i negira tvrdnje da će on preuzeti mesto gradonačelnika.

Bulatović je sa svojim saradnicima na dužnost stupio pre nešto više od godinu dana, nakon lokalnih izbora na kojima je Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima, među kojima je i Pokret socijalista, osvojila najviše glasova. I tada se spekulisalo da je jedan od kandidata za gradonačelnika, pored Bulatovića, Zorana Perišića i Bobana Džunića bio i Rajković, ali je on na kraju dobio fotelju predsednika Skupštine Grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: