Vučić o Haradinaju: Znam dobro ko ste...

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da dobro zna ko je Ramuš Haradinaj, povodom njegovih pretnji.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 03.05.2017.

13:07

Vučić o Haradinaju: Znam dobro ko ste...
Tanjug

Komentarišući izjavu bivšeg vođe OVK, u kojoj mu je poručio da se "ne igra Albancima", naveo je da "ne zna šta bi rekao i kako da to komentariše".

"Napadaju nas jer vide veću snagu, veću energiju i moć srpske države, a to nije smelo da se dozvoli. Te reči očiglednje pretnje Haradinaja, lične i političke su u svrsi da Srbija ne bude snažna. Ako je pretnja, kao 'vodi računa', 'dogodiće ti se nešto'... Znam dobro ko ste, video sam šta se dogodilo sa onima koji su svedočili, pregaženi su u Podgorici, obesili su se iz zasede", rekao je Vučić.

Kako je naveo, "Nije oduševljen time da žele da ga nateraju da ćuti i da učestvuje u skrivanju zločina".

On je rekao da ga ne brinu "opasni ljudi", poput Haradinaja, već ćutanje Evrope na ono što u poslednje vreme poručuju Albanci, a što se ne može drugačije razumeti nego kao pretnje "cepanjem" granica i rušenjem na Balkanu.

"Izgleda da je svima dozvoljeno da kažu šta hoće, da lažu, kao što je laž danas u Briselu da imamo neku vojnu bazu u Nišsu, a sve te laži su praćene i širokim, ali ne mnogoljudnim, pokretom u Srbiji onih kojima je jedino stalo da oni dođu na vlast, a gazde i nalogodavci da budu zadovoljni", rekao je Vučić.

Sa Albancima se, kaže, ne igra, naprotiv, pružao im je ruku, ali neće zločincima i silovateljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: