Veljko Ražnatović saslušan zbog tuče u Laktašima

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Ražnatović, pušten je na slobodu nakon što je u utorak uveče saslušan u prostorijama banjalučke policije.

Izvor: B92

Sreda, 05.04.2017.

11:44

Veljko Ražnatović saslušan zbog tuče u Laktašima

Ražnatović je saslušan zbog tuče u kojoj je učestvovao dan ranije na parkingu u Laktašima.

Iz banjalučke policije, koja je u saopštenju navela njegove inicijale, potvrđeno je da šest osoba osumnjičeno da su učestvovali u obračunu na parkingu u Laktašima.

"Pripadnici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbednosti Banjaluka, 3. i 4. aprila u zajedničkim i koordinisanim aktivnostima, za sada su identifikovali i ispitali šest osoba koje se sumnjiče da su učestvovale u fizičkom sukobu na parking prostoru u Karađorđevoj ulici u Laktašima", saopštila je portparolka banjaluke policije Marija Markanović.

Kako je navela, policajci su uhapsili i ispitali P.Z. (29), A.Z. (28), D.R. (22) B.L. (22), V.G. (20), svi iz Laktaša, i V.R. (21) iz Beograda, a zbog sumnje u nasilničko ponašanje.

Tokom kriminalističke obrade, navela je ona, utvrđeno je da su se osobe međusobno fizički sukobile, a sumnja se da je posle toga jedna osoba pucala.

"U fizičkom sukobu dva lica su povređena i ukazana im je medicinska pomoć", navela je Markanovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: