Sprečena Jeremićeva tribina u Krupnju: Atmosfera straha...

Predsednik CIRSD Vuk Jeremić rekao je da je u Krupnju sprečeno održavanje tribine na kojoj je trebalo da govori.

Izvor: B92

Nedelja, 05.03.2017.

14:55

Sprečena Jeremićeva tribina u Krupnju: Atmosfera straha...

On je istakao da su siledžije iz SNS satima maltretirale i obeshrabrivale ljude da se pojave na tribini u Domu kulture.

"Danas smo se ovde u Krupnju okupili da razgovaramo o tome kakvo je stanje u Srbiji, kako da nam bude bolje, ali nismo uspeli da uđemo u salu Doma kulture koju smo uredno rezervisali. Direktorka nam to nije dozvolila, a lokalne siledžije iz Srpske napredne stranke, predvođene izvesnim gospodinom Sašom Mihajlovićem, satima su obilazili grad i maltretirali i obeshrabrivali ljude da se ne pojave na jednom običnom razgovoru, na jednoj tribini“, rekao je Jeremić.

Prema njegovim rečima, u atmosferi straha nema uslova za normalan i pristojan život.

"U takvoj situaciji mi danas živimo u Srbiji, i to nije samo u Krupnju. U svakom gradu u Srbiji se takva stvar dešava, ali ostalo je još samo mesec dana. Posle ovih izbora u Srbiji neće biti straha i počećemo normalno da živimo. U atmosferi straha nema normalnog privređivanja, nema investitora, nema ničega što omogućava normalan i pristojan život. Ja sam se zbog toga kandidovao. Danas smo ovde ispred Doma kulture, nismo uspeli da uđemo u salu, ali idemo dalje i to nas neće obeshrabriti“, zaključio je Jeremić.

Jeremić se okupnjenim građanima i medijima obratio ispred zgrade Doma kulture u Krupnju.

Funkcioner SNS Milenko Jovanov odbacio je optužbe da su ljudi iz te stranke maltretirali ljude iz Krupnja koji su želeli na predizborni skup Vuka Jeremića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: