"Prelet" u Opovu: Odbornik SPS prešao u SNS

Član Opštinskog odbora SPS u Opovu i odbornik u lokalnoj skupštini Saša Jovičin od ponedeljka je član Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2017.

11:28

Jovičin kaže da je njegov prelazak u tu stranku vid podrške razvojnoj i reformskoj politici SNS koju sprovodi Aleksandar Vučić.

Ta politika, kako je dodao, garantuje jačanje države na svim poljima, stabilnost i boljitak za sve građane.

"Želim da budem deo tima koji stvara uređenu, modernu, ekonomski razvijenu opštinu", rekao je Jovičin na konferenciji za novinare.

On je istakao da je u opštini Opovo u poslednjih nekoliko meseci urađeno više nego što je to uradila bilo koja vlast do sada.

"Nijedno mesto nije zapostavljeno, rešavaju se životni problemi nasgrađana, sređuje infrastruktura, dolaze investitori", rekao je Jovičin, a saopštila SNS.

Predsednik Opštinskog odbora SNS u Opovu Zoran Tasić istakao je da stranka svakim danom jača i da su njena vrata otvorena za sve koji žele da rade na napretku i prosperitetu opštine.

Opovački naprednjaci čine većinu u lokalnom parlamentu sada sa 19 odbornika od ukupno 25 koliko broji skupština.

Dan nakon objave da će Aleksandar Vučić na izborima biti kandidat za predsednika Srbije, opovačkim naprednjacima pristupili su članovi opštinskog odbora SRS predvođeni predsednikom Aleksandrom Stamenkovićem i potpredsednikom Aleksom Miloševićem, kao i članovi pojedinih udruženja građana i ugledni sportski radnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: