AMSS: Vidljivost dobra, ponegde magla

Vidljivost na putevima je uglavnom dobra, a slaba magla može usporavati saobraćaj na putevima duž rečnih tokova i po kotlinama, saopštio je AMSS.

Izvor: B92

Utorak, 06.12.2016.

08:02

Default images
Foto: Thinkstock

"Sumaglica za sada ne utiče na bezbedno kretanje vozila, međutim kolovozi su mokri pa zbog jutarnjeg mraza postoji opasnost od poledice", dodaje se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Saobraćaj je obustavljen na deonici puta II A-137 Mojković – Krupanj zbog oštećenja mosta. Most se nalazi na deonici puta Mojković-Krupanj, a alternativni pravac između Zavlake i Krupnja vodi preko Krsta i Korenite, odnosno državnim putevima Ib-27 i IIa-139.

Zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10 (Vranje-Bujanovac-GP Čukarka sa Makedonijom) koji prelazi preko budućeg auto-puta, na deonici izmedju Srpske Kuće i Levosoja i dalje se preusmerava saobraćaj novoizgradjenom devijacijom sa državnog puta IB reda broj 44, na put II/A reda broj 158.

Brzina je na ovom delu smanjena i ograničena, a saobraćaj se odvija prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije. Završetka radova očekuje se krajem decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: