Vučić čestitao Plenkoviću: Srbija i ja smo iskreni partner

Premijer Vučić čestitao je Andreju Plenkoviću imenovanje na dužnost premijera Hrvatske uz poruku da će u Vladi Srbije i njemu lično imati iskrenog partnera.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.10.2016.

08:59

Vučić čestitao Plenkoviću: Srbija i ja smo iskreni partner
Foto: Tanjug

"U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, srdačno vam čestitam imenovanje na dužnost predsednika Vlade Republike Hrvatske.Nadam se da ćete vi i Vlada Republike Hrvatske svojim radom doprineti dobrosusedskim odnosima, dobrobiti i prosperitetnoj budućnosti naših dveju zemalja", stoji u čestitki premijera Srbije u kojoj se još dodaje:

"U Vladi Republike Srbije i meni lično imaćete iskrenog partnera u ostvarenju takvog cilja, jer je naša saradnja i značajan oslonac za mir i stabilnost u regionu, kao i promociju zajedničkih evropskih vrednosti".

U očekivanju dobre saradnje, premijer Vučić je Plenkoviću poželeo mnogo uspeha obavljanju nove, kako se navodi, odgovorne dužnosti.

Sa 91 glasom "za", 3 uzdržana i 45 glasova "protiv", u Saboru je izglasano poverenje hrvatskoj Vladi Andreja Plenkovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: