Subota, 15.10.2016.

09:18

Vučić: Teška noć za mene i Stefanovića, bilo opasno

Situacija ispred zgrade Vlade kada je muškarac pretio da će se razneti bila je prilično opasna, ali je uspešno rešena, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug

Vučić: Teška noć za mene i Stefanovića, bilo opasno
Foto: Tanjug

Vučić je u uvodnom obraćanju članovima vlade, na početku sednice sa predstavnicima Svetske banke u Nišu, rekao da je prethodna noć bila veoma teška, posebno za njega i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

Premijer je obavestio članove vlade da je jedan, kako je rekao, kriminalac došao ispred vlade sa dve ručne bombe i izvukao osigurače iz njih.

“Postojala je u svakom trenutku opasnost da dođe do aktiviranja ručnih bombi. Nekako su uspeli da vrate osigurače, a on je savladan”, rekao je premijer, precizirajući da je to učinjeno oko 6.40 sati.

Muškarac star oko 40 godina došao je rano jutros pred zgradu Vlade Srbije sa dve ručne bombe i pretio je da će ih aktivirati. Policija je gotovo tri sata pregovarala sa njim.

Saobraćaj u Nemanjinoj ulici bio je blokiran od 04.00 do 07.00 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: