Noć u BG: Četiri udesa, jedna osoba teško povređena

U Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba teže povređena, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.09.2016.

08:15

Noć u BG: Četiri udesa, jedna osoba teško povređena
Tanjug

Oko 23.00 u Požeškoj ulici dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je ekipa Hitne pomoći zbrinula dve lakše povređene osobe, muškarca starosti 19.00 i žensku osobu starosti 23 godine.

Oko 1.30 posle ponoći, u opštini Zuce se dogodila nesreća u kojoj je muška osoba (29) zadobila teške traume.

Na lice mesta su upućene dve ekipe Hitne pomoći a muškarac je zbrinut u Urgentnom centru. Druga osoba, kojoj je, pomoć nešto kanije ukazala druga ekipa Hitne pomoći, je sa politraumama takođe zbrinut u Urgentnom centru.

Još dve nezgode su se dogodile u Cvijićevoj i ulici Ljutice Bogdana, rano jutros oko 6.00 časova, u kojima niko nije povređen.

U toku noći, ekipe Hitne pomoći su imale ukupno 106 intervencija od kojih 17 na javnom mestu.

Noć je bila teška za asmatičare, srčane bolesnike i hipertenzičare a nešto manje poziva uputili su dijabetičari, bolesnici sa malignitetom i psihijatrijski pacijeni, rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: