Nedelja, 26.06.2016.

17:33

LDP: Došlo je do kontakta Jovanovića i vrha MUP

Liberalno-demokratska partija je saopštila da je tokom vikenda "došlo do kontakta" između lidera te partije Čedomira Jovanovića i vrha MUP-a.

Izvor: Tanjug

LDP: Došlo je do kontakta Jovanovića i vrha MUP

LDP navodi da je povod za to "višenedeljna kampanja kriminalizacije Jovanovića u kojoj su uz političku i logističku podršku angažovane najopasnije kriminalne strukture".

"Jovanović insistira na hitnoj istrazi državnih organa, kojima, kako on smatra, neće biti toliko teško da utvrde da se o Jovanoviću laže, koliko će im biti komplikovano da reaguju protiv onih koji stoje iza te organizacije", navodi se u saopštenju, koje je preneo RTS.

Povod za Jovanovićevu reakciju, kako LDP navodi, bio je intervju Stanka Subotića objavljen u pojedinim tabloidima, "prepun stavova za koje se u MUP-u i BIA zna da su apsolutne neistine, zbog čega Jovanović insistira na adekvatnoj reakciji nadležnih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: