"DS da pristane na kompromis, kao SNS"

Novoizabrani predsednik SO Vračar Mihajlo Grupković izjavio je da će insistirati da u pregovorima o budućem predsedniku te opštine učestvuju sve stranke.

Izvor: B92

Subota, 25.06.2016.

09:41

"Insistiraću da sve stranke pokažu spremnost na kompromis i konstruktivan odnos prema našoj opštini kako bismo dobili efikasnu i najbolju vlast", rekao je on novinarima nakon sednice na kojoj su izabrani predsednik skupštine i sekretar opštine Vračar.

Upitan iz koje stranke treba da dođe kako bi opština bila efikasna, on je odgovorio da o tome treba da svi zajedno da odluče.

"Koji god predlog podrži najveći broj odbornika, ja ću to da prihvatim", rekao je Grupković.

Kako je istakao, on očekuje od DS da pristane na kompromis kao što je to učinila i SNS kako Vračar ne bi dobio prinudnu upravu i kako ne bi došlo do novih izbora.

Na insistiranje da pojasni šta misli pod kompromisom, Grupković je kazao da Vračar posle konsultacija treba da dobije ozbiljnu i efikasnu vlast, a ne većinu koja bi se raspala do prve naredne sednice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: