Vučić: Građanima sam bio dužan istinu o Savamali

Istinu o događajima u Savamali saopštio sam jer sam to dužan građanima, a nikako nekim političarima i njihovim "medijskim satrapima", rekao je Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Sreda, 08.06.2016.

18:29

Default images
Foto: Beta, arhiva

On je dodao da se po tome današnja Srbija razlikuje od njihove.

"Njima račune ne polažem, moja je dužnost da te račune položim građanima i to sam učinio i to na najteži mogući način za mene, moje ljude iz stranke, a koji su postigli do sada izvanredne rezultate u oblastima kojima se bave", rekao je Vučić za Prvu TV.

Upitan da li to što je za rušenje u Savamali kao odgovorne označio ljude iz najviših organa vlasti Beograda znači da će Beograđani dobiti novog gradonačelnika, Vučić je rekao da najpre treba nadležni organi da reaguju, a što se Beograđana tiče, primetio je da "oni imaju najboljeg gradonačelnika".

"Mi ne bežimo od odgovornosti, ali bi bilo dobro da se sada oglase svi pojedinci i institucije koji su neistinama prognozirali kako će ovo da se završi", poručio je VUčić.

Pomenuo je da akcija u Savamali nije rađena iz kriminalnih namera, ali da je na kraju to ispalo loše, a opasku da se na društvenim mrežama pojavila informacija da je među odgovornima šef kabineta gradonačelnika, Vučić nije želeo da komentariše.

"Mi se razlikujemo od svih drugih, jer ne želimo nikoga da lažemo, smemo istini da pogledamo u oči, ali to ne znači da će lopovi, kriminalci i decenijski lažovi biti u prilici da vode državu", poručio je mandatar, komentarišući da takvi koji bi da se dokopaju vlasti a da nisu ništa prethodno dobro uradili za zemlju čine to iz "političke i patološke ostrašćenosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: