U Švajcarskoj uhapšen Ivan Adrovac

Suprug Maje Adrovac, osumnjičene da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka uhapšen je u Švajcarskoj.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 18.03.2016.

11:22

Default images

Beogradski mediji su prethodno preneli da je Ivan Adrovac uhapšen u Austriji, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je istakao da je on uhapšen u Švajcarskoj gde je osumnjičen za više krivičnih dela.

“Sa našim državnim organima se sprovodi dalji postupak. Videćemo šta možemo dalje da uradimo, da rasvetlimo sve slučajeve za koje se sumnja da je umešan“, rekao je Stefanović.

Podsetimo, Maja Adrovac je osumnjičena da je učestvovala u organizovanju i pokušaju atentata na Milana Beka 14. novembra prošle godine.

Na početku suđenja Adrovac je negirala da je pomogla u NN osobi u pokušaju ubistva i tokom izlaganja odbrane, je tvrdila da ju je policija ucenjivala da optuži supruga.

Adrovac se tada požalila sudu da ju je nakon hapšenja policija neprekidno ispitavala za muža i brata i da su je pitali koliko je spremna da bude u zatvoru za drugog i odvojena od dece, nad kojom joj je u međuvremenu oduzeto starateljstvo.

Ivan Adrovac je, prema pisanju medija, od ranije poznat policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: