Stefanović: Mi smo udruženi sa građanima Srbije

Levica Srbije je spremna za svako programsko i ideološko rešenje, ali neće po svaku cenu ići na izbore sa opozicionim strankama, kaže Borislav Stefanović.

Izvor: B92

Petak, 12.02.2016.

14:55

Stefanović: Mi smo udruženi sa građanima Srbije
Foto: Beta

Kako navodi, potpuna je besmislica da se neko razdvaja, a da se posle spaja.

"Ne mora niko da se udružuje s Levicom Srbije, mi smo udruženi s građanima Srbije", objasnio je Stefanović.

Stefanović je odbio da odgovori na pitanje o finansiranju LS i rekao da bi to pitanje trebalo da upute na adresu Srpske napredne stranke.

"Ko to plaća? To je pitanje. A opozicione partije, koje odštampaju par hiljada plakata, često dobrom voljom štampara, čije firme ne sme niko da spomene, jer bi imale velike probleme, snalaze se u okviru zakona koliko mogu", naveo je Stefanović.

Zbog toga, dodao je, radimo na terenu, razgovaramo s građanima Srbije.

"Mogu da kažem da je LS jedina stranka u Srbiji koja je do sada obišla celu Srbiju. Bili smo svuda, a drugi još nisu ni počeli", zaključio je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: