Gojković: Gordana Čomić ima dvostruke standarde

Maja Gojković izjavila je da zamenica predsednika DS Gordana Čomić ima dvostruke standarde i traži opravdanje za panično zapošljavanje partijskih kadrova DS.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2016.

21:42

Gojković: Gordana Čomić ima dvostruke standarde
Foto: Tanjug

Gojković je Tanjugu rekla da bi možda neko i poverovao da je Čomić skupila snage i hrabrosti i da je javno osudila i napade potpredsednika DS Gorana Ješića i Dragana Šutanovca.

Ona je reagujući na izjavu Čomić o napadima na Vesnu Pajtić u medijima podsetila da je Ješić brutalno napao novinarke zato što rade svoj posao i tragaju za istinom, dok je Šutanovac nedavno vređajući nju najgrubljim rečima, psovkama i epitetima time uvredio i sve žene u Srbiji pogotovo one koje se usude da se bave politikom, a nisu članice DS.

''Zaista sam iznenađena da zamenica Pajtića koristi takve argumente da bi zamaglila suštinu. Nikakvog napada ni na jednu ženu, na neku članicu DS niti na nečiju suprugu ili rođaku nije bilo u medijima'', rekla je Gojković.

Kako kaže, ono što je javnost mogla da vidi je svakako iznošenje istine o partijskom zapošljavanju Demokratske stranke u Kliničkom centru Vojvodine.

''Očigledno je da je DS i Gordana Čomić kao zamenica Pajtića traži opravdanje za ono što će im se desiti nakon izbora i za izborne rezultate. Traži opravdanje za njihovo panično zapošljavanje partijskih kadrova ovog puta u zdravstvu'', rekla je Gojković.

Prema njenim rečima, ne može da se sakrije činjenica od Novosađana, svih građana Vojvodine i zdravstvenih radnika, koji su medijima i dostavili informaciju, da od svih kadrova koji postoje, nezaposlenih lekara i medicinskih radnika, i ortopeda u konkretnom slučaju, DS zapošljava svoje visoke funkcionere u zdravstvu.

''Očigledno i da Čomić ima dvostruke standarde i merila i pokušava da prikrije istinu'', rekla je Gojković dodajući da su mediji izneli istinu o tome da DS u poslednje vreme silovito i veoma upadljivo zapošljava svoje partijske kadrove u zdravstvu.

Čomić je ranije tokom dana ukazala na, kako je rekla, nedostojne napade koji se u pojedinim medijima objavljuju o Vesni Pajtić i ocenila da oni moraju prestati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: