Počelo suđenje Goranu Jevtiću

U osnovnom sudu u Somboru u četvrtak je održano prvo ročište suđenja poznatom beogradskom glumcu Goranu Jevtiću (37), prenose "Večernje novosti".

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

22:26

Default images

Njega Osnovno javno tužilaštvo sumnjiči da je pre godinu dana obljubio maloletnu osobu u somborskom Narodnom pozorištu.

On se u pratnji advokata Vladimira Horovice, pred zgradom suda pojavio u 11.10. Oštećeni maloletnik se nije pojavio sa roditeljima.

Odlukom sudskog veća kojem je predsedavala Angela Mastilović, a na predlog javnog tužioca Vladimira Šakića, javnost je isključena iz celog pretresa.

Sa ovom odlukom se složio i punomoćnik optuženog glumca, novosadski advokat Vladimir Horovic. Suđenju nije prisustvovao advokat navodno obljubljenog dečaka, Višeslav Vučićević, a optuženi Goran Jevtić nije želeo da komentariše ništa u vezi sa celim slučajem. Sve vreme je ćutao.

"Pošto su Osnovni sud i Osnovno javno tužilaštvo u Somboru, u ovom predmetu koji je tajni i zatvoren za javnost, do sada postupali nezakonito, okrivljeni i odbrana neće to činit. Nećemo davati nikakve izjave, ali vas upućujem da se za sva pitanja obratite Osnovnom sudu i tužiocu. Konkretne primedbe na zakonitost rada suda i tužilaštva izneli smo u zatvorenom delu suđenja", kratko je rekao okupljenim novinarima nakon održanog ročišta Horovic.

Jevtić se tereti da je minule godine u toaletu Narodnog teatra, na završetku "Pozorišnog maratona" obljubio maloletnog Somborca K. L. (16). Za ovo delo je zaprećena kazna zatvorom od dve do deset godina. Prvo je otac maloletnog dečaka ceo slučaj prijavio policiji, a zatim se uključilo i tužilaštvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: