Ružić: Rejting SPS ne pada

Naša interna istraživanja pokazuju da rejting Socijalističke partije Srbije ne pada, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić za "Blic".

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.08.2015.

08:25

Default images
Foto: Tanjug

SPS sa tradicionalnim koalicionim partnerima, PUPS-om i Jedinstvenom Srbojim, ima 15 odsto podrške građana, tvrdi Ružić.

Najbolji politički barometar su izbori, smatra Ružić i navodi da će svi koji tvrde da je SPS pao ispod 10 odsto podrške biti neprijatno iznenađeni nakon izbornih ciklusa.

Na pitanje da li očekuje i ima li potrebe za izborima na proleće, Ružić je odgovorio da u aktuelnom političkom trenutku ta odluka nije na SPS-u, koji je, međutim, spreman na svaku opciju koju odredi premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Kao državotvorna stranka i kao realpolitičari, uvek smo se zalagali za političku stabilnost i pun mandat trajanja svake vlade", zaključio je Ružić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: