SNS: Slučaj "grafiti" sa nepobitnim dokazima

Gradski odbor SNS u Novom Sadu, ocenio je da je hapšenje osumnjičenog za pisanje pretećih grafita lideru DS Bojanu Pajtiću, slučaj sa nepobitnim dokazima.

Izvor: B92

Subota, 15.08.2015.

11:45

Default images

SNS navodi da demokrate ovaj slučaj nastoje da pretvore u politički obračun.

"Demokratska stranka iz očaja, sramote i sopstvene nemoći, svakodnevno komentariše rad policije i tužilaštva i u javnosti presuđuje, stavljajući sebe iznad pravosudnih organa i zakona Srbije", navodi se u saopštenju GO SNS.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u petak, da je policija uhapsila Gorana Ikraševa zbog sumnji da je pisao grafite "Smrt Pajtiću", kao i da je on član DS-a od 1997. godine.

U saopštenju SNS se navodi da "obrukane demokrate, koje su po svemu sudeći, izrežirale napad na Bojana Pajtića, kako bi njihov lider nesmetano mogao da se brčka na Brionima", osumnjičenog predstavljaju kao novu žrtvu režima.

"Pajtić i njegova družina, posle najnovijeg srama, pokušavaju da slučaj sa nepobitnim dokazima pretvore u politički obračun, opet okrivljujući druge, ne bi li se izvukli iz živog blata u koje su upali", navodi se u saopštenju SNS.

Na hapšenje Gorana Ikraševa, prethodno je reagovao Gradski odbor DS-a u Novom Sadu, koji je istakao da je uhapšeni Novosađanin nova, nevina žrtva aktuelnog režima.

Kako su saopštile demokrate, ukoliko je tačan identitet uhapšeng, on jeste dugogodišnji član DS-a, ali je sve ostalo "potpuno izmišljeno ili je tek poluistinito".

"Netačno su navedeni i njegovi inicijali i godina učlanjenja u Demokratsku stranku, a ključna tvrdnja Vučićevog ministra – ona po kojoj je okrivljeni tobož sam priznao da je ispisivao grafite Smrt Pajtiću je bestidna laž", saopštio je Gradski odbor DS-a .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: