NS: Iscurila otrovna tečnost - brzo sanirano

Iz vagon-cisterne na železničkoj stanici u Petrovaradinu izlila se tečnost za koju su lokalnu mediji javili da je otrovna.

Izvor: B92

Subota, 01.08.2015.

20:44

Default images
Foto: Tanjug

Međutim, kako je Tanjugu rečeno u vatrogasnoj jedinici Novi Sad, nikave opasnosti nema jer je curenje brzo zaustavljeno.

"Malo tečnosti je isteklo iz vagon-cisterne ali sve je brzo saniranio i srećom nema nikave opasnosti", rečeno je Tanjugu u novosadskoj vatrogasnoj jedinici.

Na železničkoj stanici u Petrovaradinu stanje je redovno, javlja ekipa Tanjuga sa lica mesta, gde je došla nakon pisanja pojedinih medija da je na toj stanici iscurela otrovna tečnost iz vagon-cisterne.

Na pomenutoj stanici oko 20 sati bilo je samo troje zaposlenih koji su Tanjugu rekli da nisu ovlasćeni da daju bilo kakve izjave i da je za to zadužen Media centar Železnica Srbije, ali su dodali da se "ništa strašno nije dogodilo" i da se "bespotrebno uznemirava javnost".

Osim toga, oni su informaciju o pozivu preko megafona za evakuaciju stanovnioštva, odnosno za udaljavanje na bezbednu udaljenost, nazvali "običnom glupošću i velikom laži".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: