KG: Miting opozicije u subotu

DS i "Zajedno za Šumadiju" u Kragujevcu u subotu, 30. maja, organizuju miting na koji su pozvali građane da dođu i pokažu šta misle o aktuelnoj vlasti.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

00:32

Default images
foto: Tanjug

Bivši gradonačelnik Veroljub Stevanović je pozvao građane Šumadije i Kragujevca na miting opozicije koji bi trebalo da pokaže i celoj Srbiji "šta zaista mislimo o sadašnjoj vlasti koja nas vodi u sigurnu propast".

On je istakao da imamo "skoro potpunu blokadu medija i vlast koja koristi sva moguća sredstva informisanja kako bi uticala na svest građana lažima koje svakodnevno plasira".

Stevanović smatra i da su zato "mitinzi jedini način da i opozicija u Srbiji kaže šta misli o svemu što nam se dešava", saopšteno je iz "Zajedno za Šumadiju".

Prema njegovim rečima, miting opozicije u Beogradu je imao odličan ođek ali će tek miting u Kragujevcu, "koji je do skoro slovio za oazu demokratije i slobode mišljenja, doneti prve prave rezultate".

On kaže i da će miting u Kragujevcu biti prilika da se ukaže na trenutni položaj grada, "koji je do pre nekoliko meseci bio po svemu treći u Srbiji" kao i "na stanje u sportu, kulturi, socijali, investicijama...".

Stevanović je najavio seriju mitinga širom Srbije, "čiji je cilj da opozicija ukaže na ono što radi sadašnja vlast, na slabe učinke ljudi koji čine tu vlast i podseti građane da su važni rezultati, a ne prazna obećanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: