Šutanovac: DS ima kredibilitet

Funkcioner DS Dragan Šutanovac izjavio je u Kragujevcu da je DS uverena da ima kredibilitet da ponudi rešenja za probleme sa kojima se građani Srbije suočavaju.

Izvor: B92

Utorak, 10.03.2015.

17:36

Default images

"DS se sada nalazi na istorijskom iskušenju da ne dozvoli da se točak istorije vrati, da se Srbija vrati u vremena kada je DS formirana", rekao je Šutanovac koji je prisustvovao akciji kragujevačkih demokrata povodom 25. godina od osnivanja Gradskog odbora.

On je istakao da je želja DS da Srbiju vrati na put prosperiteta, razvoja i standarda EU i dodao da stranka nije menjala misiju, ni viziju i da će prilagođavati program potrebama građana.

Šutanovac koji je "ministar unutrašnjih poslova" u takozvanoj vladi u senci, rekao je da će DS i ta "vlada" vrlo brzo izneti politiku koju nude građanima Srbije uz "potpuno obećanje i izvesnost" da će sprovesti program kada dođu na vlast.

Šutanovac je rekao da je politika DS socijaldemokratska i ukzao da je nedopustivo da u vremenu kada se teško živi teret padne na radnike, seljake i srednju klasu.

Kako je rekao, Srbiji su potrebne poreske, reforme u zdravstvu, pravosuđu, a posebno reforme u policiji i bezbednosnom sektoru, ocenivši da su odluke Vlade SNS nazadne.

"Srbija je postala praktično meta obračuna kriminogenih sredina, imamo situaciju da više u medijima se ne pita da li je neko upucan u toku dana ili noći, već gde se to desilo", rekao je Šutanovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: