Policajci tražili mito od vozača

Pripadnici MUP Sektora unutrašnje kontrole policije uhapsili su dva policajca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

12:25

Default images

U saopštenju se navodi da su oni tokom kontrole saobraćaja, tražili od vozača 5.000,00 dinara, kako ne bi podneli prijavu za učinjene prekršaje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila i odredila zadržavanje do 48 časova G.N. i S.O.

Postoje osnovi sumnje da su prilikom obavljanja kontrole saobraćaja, nakon što su uočili izvršenje saobraćajnog prekršaja, prolazak na crveno svetlo semafora i razgovora u toku vožnje mobilnim telefonom, zaustavili vozača i od njega zahtevali 5.000,00 RSD, kako ne bi podneli prijavu za učinjene saobraćajne prekršaje.

Sumnja se da su, dan kasnije, po prethodno postignutom dogovoru sa oštećenim, od njega primili zahtevanih 5.000,00 dinara, koje su nakon toga sakrili ispod zadnjeg sedišta službenog vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: