Strah među stanovnicima Batajnice

Nepoznata osoba koja je mačetom odsekla nos i prerezala arterije na preponama Stevanu Katiloviću još je na slobodi.

Izvor: B92

Petak, 20.02.2015.

20:12

Default images

Nakon monstruoznog zločina koji se 16. februara dogodio u Batajnici meštani strepe od toga da se ne susretnu s počiniteljem.

U ulici u kojoj se dogodilo ubistvo, muk, tišina i tek pokoji prolaznik. Atmosfera koja vlada u ovom delu Batajnice odaje utisak da su svi na oprezu, a meštani kažu da se neće osećati sigurno sve dok se ubica ne bude našao u zatvoru.

Građani ističu da su iznenađeni jer je, kako kažu, taj kraj bio izuzetno miran, ali i da se takve stvari dešavaju svuda, a ne samo u Batajnici.

Dok beogradska policija pokušava da identifikuje ubicu, na osnovu snimaka sa obližnjih objekata, kao i uz pomoć DNK analize i analize otisaka sa automobila žrtve, meštani Batajnice imaju različita viđenja ovog nezapamćenog zločina, ali svi kažu da se mnogo toga promenilo i da im je bezbednost ugrožena.

Ističu da mora biti malo više tolerancije kao i da ne može biti dobro ako počinioca još nisu otkrili.

Do pre samo par godina, svireposti u srpskoj crnoj hronici pominjala se jedino u opisima mafijaških obračuna. Paljenje i kasapljenje članova porodice i slučajnih prolaznika, skoro preko noći postalo je svakodnevica. Od početka ove godine u Srbiji se desilo čak pet monstruoznih ubistava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: