Nedelja, 18.01.2015.

17:46

Uhapšen čovek koji je zapalio ženu

Beogradska policija uhapsila je i zadržala bivšeg partnera četrdesetogodišnjeg R.U. iz Batajnice, koji ju je polio benzinom i zapalio, potvrđeno je iz MUP-a.

Izvor: Tanjug

Default images

R.U. je, inače, teško povređena od opekotina, a incident se dogodio noćas u Batajnici, pet minuta posle ponoći, rečeno je u MUP-u. Žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i zbrinuta je u Urgentnom centru.

Kako je ranije danas izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, žena je hitno prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Napad se dogodio odmah iza ponoći u stanu zgrade u ulici Svetog Serafima u Batajnici. Nesrećna žena nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu i on ju je tom prilikom polio benzinom i zapalio.

R.U. je spasio komšija koji je zbog buke izašao da vidi o čemu se radi i zatekao ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

Požar u stanu gasilo je 11 vatrogasaca sa tri vozila, kažu u MUP-u Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: