Sandulović na Vučićevom predavanju

Razgovor premijera Srbije Aleksandra Vučića sa studentima LSE prekinuo je Nikola Sandulović, nekadašnji član obezbeđenja premijera Zorana Đinđića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.10.2014.

21:42

Default images

U krugu postavljanja pitanja, on se javio za reč i predstavio kao predsednik Republikanske partije u Srbiji i nekadašnji savetnik Zorana Đinđića.

Sandulović je počeo izlaganje za engleskom, a potom prešao na srpski jezik, govoreći da su izbori u Srbiji neregularni, uz navode da mu je Vučić slao ljude na kuću da mu prete zbog političkog angažmana.

Tom prilikom je rekao da poseduje dokazni materijal, pokazujući disk, na šta je Vučić rekao okupljenima da ne želi da polemiše sa Sandulovićem jer “svi u Srbiji znaju ko je on“.

Predsednik Vlade Srbije je održao predavanje na Londonskoj školi ekonomije, gde je govorio o budućnosti Zapadnog Balkana, kao i o odnosima Srbije sa Rusijom i Evropskom unijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: